Fotograf:
Sibelia
Vi har testet ulike varianter med bruk av LobNobs eller CrabSticks i wraps/lefse. Se tipsene og prøv gjerne også dine egne favoritter; her er det bare fantasien som setter grenser. Godt som forrett, snacks, smårett.
Ingredienser
1. blåskimmelost (Blue Castello), ruccola
2. kesam, pesto, frisk basilikum
3. kesam/creme fraiche, vårløk, ruccola
4. kesam, agurkmix, vårløk
5. sweet chili, kesam, vårløk
6. pepperost, ruccola
7. hvitløksost, frist basilikum
(pluss evt. frisk hvitløk for sterkere smak)
8. tacosaus, vårløk
Fremgangsmåte:
Vi anbefaler at lefsene først smøres med dressing/ost/saus, og deretter fylles med LobNobs eller CrabSticks og egnet tilbehør. Se tipsene og prøv gjerne også dine egne favoritter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Sibelia
(Intern: 27985)
Tilberedningstid:
10 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-03
Oppdatert dato:2011-01-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift