Fotograf:Sibelia Gode tips for sunn og enkel fingermat! Server LobNobs som små appetittvekkere eller som fingermat til en god kveldsmat med familien. Det er bare fantasien som setter grenser for hvilke deilige munnfuller du kan lage. LobNobs inneholder 70 % fisk, spis hver munnfull med god samvittighet. Her er noen forslag fra oss:
Ingredienser
Fremgangsmåte:
Fersk vårrull LobNobs med alfalfaspirer, avokado og koriander rullet i rispapir.
Sushi Maki Rull LobNobs med agurk, ris og nori. Serveres med soyasaus og syltet ingefær.
Grønnsakruller LobNobs med gulrot og agurk som er skåret på langs. Dryss på sesamfrø.
Fylt avokado Hul ut en avokado. Hakk avokadokjøttet og bland med LobNobs, dill, tomater, salt og pepper, og litt tabasco. Klem på litt sitron.
Salat Finhakket agurk og krydderurt, f.eks. kjørvel, spirer og finrevet LobNobs. Dressing av ¼ hvitvinseddik og ¾ olivenolje.
Kanapé Bland majones, revet sitronskall og LobNobs. Pynt med dill. Legg lagvis salat, mozzarella, LobNobs og cherrytomat.
Snacks LobNobs med sursøt saus, litt koriander og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Sibelia
(Intern: 35177)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas Innlagt dato:2020-06-29
Oppdatert dato:2020-06-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.