Lykkelig sjokoladeis





Lykkelig sjokoladeis inneholder 316 Kalorier, 42 g Karbo, 5 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Lykkelig sjokoladeis har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Lykkelig sjokoladeis er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1boks(er)MiniMax Barnesondenæring
150grlys kokesjokolade
2stkeggeplommer
1dlsukker
1tsvaniljesukker


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Lykkelig sjokoladeis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier315.801 501.63187.70Kcal
Protein4.7722.682.84gram
Karbohydrat41.60197.8124.73gram
Kostfiber1.085.140.64gram
Fett14.2467.718.46gram
Mettet fett7.3034.714.34gram
Salt0.120.560.07gram
Pris på oppskriftenKr 7.86Kr 37.37Kr 4.67.-
Hele oppskriften veier476 totalt476 pr porsj59 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 dl

Gir ca 8 dl ferdig is

Varm MiniMax Barnesondenæringen i en kasserolle, uten at den koker. Knekk sjokoladen i biter, legg den i pannen og la den smelte. Visp egg og sukker luftig.
Bland i vaniljesukker og hell i den varme MiniMax Barnesondenæring/sjokoladeblandingen mens du visper. Visp til alt er godt blandet. Kjøl av til romtemperatur.
Frys inn isen. Ved bruk av ismaskin, se bruksanvisning for maskinen. Ved bruk av fryseboks, rør i blandingen med jevne mellomrom. Pynt isen, for eksempel med revet sjokolade eller pisket krem.

TIPS:
I stedet for kokesjokolade kan du bruke andre typer sjokolade, f.eks melkesjokolade. Er det søt sjokolade, juster sukkermengden etter behov.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Novartis Nutrition
(Intern: 23886)
Kategori: Iskrem/sorbet
Diett/allergi: Energirik
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-16
Oppdatert dato:2007-06-16
Lesere: 2281 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.