Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Mandeliskake oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Mandeliskake



Mandeliskake inneholder 405 Kalorier, 27 g Karbo, 8 g Protein og 29 g Fett pr 100 gr
Mandeliskake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Mandeliskake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Kakebunn:

2stkeggehviter
1stkegg
100grmelis
200grmalte mandler
1tsbakepulver

Mandeliskrem:

4dlkremfløte
2stkeggeplommer
100grmelis
75grrevet kokesjokolade
100grrevet marsipan
3mandeldråperIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
50grhakkede mandler
Pynt: Sjokoladeblader eller dessertsjokolade




Kalorier og næringsinnhold i Mandeliskake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier404.874 842.00403.50Kcal
Protein8.1497.358.11gram
Karbohydrat27.20325.3027.11gram
Kostfiber2.8333.852.82gram
Fett28.65342.6428.55gram
Mettet fett10.47125.2110.43gram
Salt0.222.600.22gram
Pris på oppskriftenKr 5.70Kr 68.17Kr 5.68.-
Hele oppskriften veier1 196 totalt1 196 pr porsj100 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Pisk eggehvitene stive. Pisk det hele egget til eggedosis med halvparten av melisen. Bland resten av melisen med mandler og bakepulver. Rør forsiktig sammen eggehviter, eggedosis og det tørre. Fyll røren i en godt smurt springform og stek omtrent midt i ovnen ved 150 grader i 35-40 minutter. Ta bunnen ut av formen og avkjøl. Vask formen. Til iskremen piskes fløten helt stiv. Pisk en tykk eggedosis av eggeplommer og melis og bland denne med kremen, sammen med resten av ingrediensene. Så legges den kalde kakebunnen tilbake i den rene formen, isblandingen helles over og kaken settes til frysing. Ta kaken ut av fryseren en time før den serveres, men la den stå i kjøleskapet på serveringsfatet. Pynt evt. med pisket krem og sjokolade.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Elsa's hjemmeside
(Intern: 16556)
Kategori: Iskake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-12-02
Oppdatert dato:2003-12-02
Lesere: 4315 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.