Fotograf:
Gilde
Ingredienser
4 porsjoner
40 g Gilde salami
½ stk pk Møllerens nanbrød
½ stk pose tørrgjær
1.8 dl lunkent vann (ca 40 grader)
0.2 dl olivenolje
Gulost
Paprika
Pinjekjerner
Fremgangsmåte:
Bland melblandingen og tørrgjær godt. Rør i det lunkne vannet og kna deigen til den blir jevn og fin. Hell over olivenoljen og vend deigen i oljen.
Legg plastfolie over og la deigen heve trekkfritt i ca 30 minutter. Del deigen i 10-15 like store biter. Form dem ovale med hendene og klem dem mot bakebenken til de blir ca 2 cm høye.
Press en skive salami på hver av bitene, pynt med paprika, ost og strø pinjekjerner på toppen.
Etterhev i ca 15 minutter. Stekes i ovnen til de blir gyldne, ca 5 minutter i 250 grader.
Serveres nystekt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24681)
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-02-24
Oppdatert dato:2008-02-24
Lesere:
2497 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift