Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Nantuasaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Nantuasaus



Nantuasaus inneholder 156 Kalorier, 6 g Karbo, 4 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Nantuasaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Nantuasaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 3 porsjoner
2,5dlbéchamelsaus
4sskremfløte
2sshummersmør, se underIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
ekstra kokt hummerkjøtt, i småbiter

Hummersmør:

Ca 1,5stkhummerskallIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1sshummerkjøtt
hummerrogn
2sssmør
2ssvann




Næringsdeklarasjon for Nantuasaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier155.88380.87Kcal
Protein3.538.62gram
Karbohydrat5.9214.46gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett13.1232.06gram
Mettet fett8.3020.28gram
Salt0.872.13gram
Pris på oppskriftenKr 4.14Kr 10.12Kroner
Hele oppskriften veier733 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(ca 2 ½ dl)

Begynn med å lage hummersmøret. Bruk en morter til å støte skallene, kjøttet og rognen sammen med smøret til skallet er nesten pulverisert.

Ha hummerblandingen, sammen med de 2 ss vann, i øverste del av en dobbeltkoker over småkokende vann. La det koke i 20 minutter, rør av og til. Gni massen gjennom en sikt ned i en liten bolle. Dekk med plastfolie og sett bollen i kjøleskapet til innholdet er fast. Smøret stiger opp og stivner.

Varm béchamelsaus i øverste del av dobbeltkokeren over småkokende vann og vend inn kremfløten. Smelt imens hummersmøret ved lav varme og ha det i sausen sammen med ekstra hummerkjøtt. Serveres varm til kokt hummer eller andre skalldyr, eventuelt fisk.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7541)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere: 1956 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.