Nantuasaus inneholder
156 Kalorier,
6 g Karbo,
4 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Nantuasaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nantuasaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Nantuasaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 155.88 | 380.87 | Kcal |
Protein | 3.53 | 8.62 | gram |
Karbohydrat | 5.92 | 14.46 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 13.12 | 32.06 | gram |
Mettet fett | 8.30 | 20.28 | gram |
Salt | 0.87 | 2.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.14 | Kr 10.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 733 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,19 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(ca 2 ½ dl)
Begynn med å lage hummersmøret. Bruk en morter til å støte skallene, kjøttet og rognen sammen med smøret til skallet er nesten pulverisert.
Ha hummerblandingen, sammen med de 2 ss vann, i øverste del av en dobbeltkoker over småkokende vann. La det koke i 20 minutter, rør av og til. Gni massen gjennom en sikt ned i en liten bolle. Dekk med plastfolie og sett bollen i kjøleskapet til innholdet er fast. Smøret stiger opp og stivner.
Varm béchamelsaus i øverste del av dobbeltkokeren over småkokende vann og vend inn kremfløten. Smelt imens hummersmøret ved lav varme og ha det i sausen sammen med ekstra hummerkjøtt. Serveres varm til kokt hummer eller andre skalldyr, eventuelt fisk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2014 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7541)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.