Nypesuppe





Nypesuppe inneholder 11 Kalorier, 2 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Nypesuppe har ingen allergener
Nypesuppe er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 10 porsjoner
1liternyper
3litervann
50grpotetmel
Fløte
Sukker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Nypesuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier11.4640.11Kcal
Protein0.080.28gram
Karbohydrat2.267.91gram
Kostfiber0.782.73gram
Fett0.060.21gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt0.010.03gram
Pris på oppskriftenKr 0.66Kr 2.31Kroner
Hele oppskriften veier3 500 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

De vaskede nypene renses for stilk og blomst. Settes over i kaldt vann og kokes til de går i oppløsning. Siles gjennom klede og kokes opp igjen. Jevn med potetmel utrørt i litt vann. Sukre etter smak.
Server med kremdott i hver tallerken
Tørka nyper bløtes før de kokes.

Gammel norsk oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967224)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Innlagt dato:2002-04-20
Oppdatert dato:2002-04-20
Lesere: 7161 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.