Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Pedro oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Pedro



Pedro inneholder 36 Kalorier, 5 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Pedro har ingen allergener
Pedro er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3clrødvin
1dllimejuice
Ca 3clsodavann
knust is
sitronskive til garnering




Næringsdeklarasjon for Pedro!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier35.8357.33Kcal
Protein0.270.43gram
Karbohydrat5.138.21gram
Kostfiber0.250.40gram
Fett0.040.06gram
Mettet fett0.000.00gram
Alkohol1.91 %
Salt0.020.03gram
Pris på oppskriftenKr 4.84Kr 7.74Kroner
Hele oppskriften veier160 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alle ingrediensene bør være godt avkjølt. Bland dem og server i lave eller høye glass. Legg eventuelt i knust is og en sitronskive over glasskanten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5294)
Kategori: Diverse alkoholdrinker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-08
Oppdatert dato:2002-12-08
Lesere: 2983 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sangria 5.Sangria 5.
Denne retten har 61,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sangria 1.Sangria 1.
Denne retten har 65,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.