Vask appelsinene og sitronen i varmt vann og skjær dem i tynne skiver.
Kok vann, sukker og kanel i 5 min. Ta kanelstangen opp. Kok appelsin- og sitronskiver et par minutter i denne laken. Avkjøl.
Flå fersknene og skrell pærene. Skjær dem i tynne båter. Ha dette i en mugge eller bolle sammen med rødvinen. Ha i appelsin- og sitronskiver og smak til med laken.
Sett det hele i kjøleskapet til avkjøling minst 1 time.
Serveres kald med isbiter som dessert eller aftendrikk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 6477)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Diverse alkoholdrinker Land:
Spania Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2017-11-19
Oppdatert dato:2017-11-19