Plommevin inneholder
171 Kalorier,
42 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Plommevin har ingen allergener
Plommevin er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,8 poeng fra 6 lesere
Lesere:
16622 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Plommevin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 171.12 | 50 993.76 | Kcal |
Protein | 0.43 | 128.14 | gram |
Karbohydrat | 41.50 | 12 367.00 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 426.14 | gram |
Fett | 0.06 | 17.88 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.77 | Kr 1 123.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 29 800 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(Fra en gammel oppskriftsbok)
Knus plommene og overheld dem med 7 l vand, hvori oplöst 1 kg sukker. Lat det staa i 3 dage tildækket med et klæde. Pres saften fra, held vand paa igjen og pres; dette gjentaes flere ganger da saften er lei at faa ut. Fyldes paa ankeret, efterat, resten av sukket er oplöst i saften. Ved omklaring av vinen tilsættes 10-15 pl. hvit gelatin, som löses op i 1/2 l vand over damp. Tappes efter 6-7 ukers forlöp (efter klaringen. Al vin behandles slik hvor intet andet bemærkes.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Tradisjoner
(Intern: 15675)
Kategori:
Vinlegging
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-09-22
Oppdatert dato:2003-09-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.