Plommevin



Plommevin inneholder 171 Kalorier, 42 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Plommevin har ingen allergener
Plommevin er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2,8 poeng fra 6 lesere
Lesere: 16622 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
Et 40 liters anker
20kgplommer
10kgsukker
1kgrosiner
vand




Næringsdeklarasjon for Plommevin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier171.1250 993.76Kcal
Protein0.43128.14gram
Karbohydrat41.5012 367.00gram
Kostfiber1.43426.14gram
Fett0.0617.88gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt0.000.50gram
Pris på oppskriftenKr 3.77Kr 1 123.46Kroner
Hele oppskriften veier29 800 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo97 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

(Fra en gammel oppskriftsbok)

Knus plommene og overheld dem med 7 l vand, hvori oplöst 1 kg sukker. Lat det staa i 3 dage tildækket med et klæde. Pres saften fra, held vand paa igjen og pres; dette gjentaes flere ganger da saften er lei at faa ut. Fyldes paa ankeret, efterat, resten av sukket er oplöst i saften. Ved omklaring av vinen tilsættes 10-15 pl. hvit gelatin, som löses op i 1/2 l vand over damp. Tappes efter 6-7 ukers forlöp (efter klaringen. Al vin behandles slik hvor intet andet bemærkes.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Tradisjoner
(Intern: 15675)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-09-22
Oppdatert dato:2003-09-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.