Rådyrstek (Rådyrlår)





Ingredienser

4 porsjoner

1 rådyrlår
salt
geitost
rømme

rosmarin
pepper
einebær


Annonse



Fremgangsmåte:

Stek låret i ildfast form eller langpanne i stekovnen. Ha vann og krydder i panna sammen med låret.
Stek det hele på 100 grader i ca 4-6 timer. Tilfør vann ettersom det forsvinner.
Bruk overskytende væske til sausen, tilsett einebær og geitost og demp med rømme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Etegilde
(Intern: 1947)
Tilberedningstid: 6-7 timer
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-11
Oppdatert dato:2002-10-11
Lesere: 69643 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.