Rådyrstek (Rådyrlår)



Ingredienser

4 porsjoner

1 rådyrlår
salt
geitost
rømme

rosmarin
pepper
einebær




Fremgangsmåte:

Stek låret i ildfast form eller langpanne i stekovnen. Ha vann og krydder i panna sammen med låret.
Stek det hele på 100 grader i ca 4-6 timer. Tilfør vann ettersom det forsvinner.
Bruk overskytende væske til sausen, tilsett einebær og geitost og demp med rømme.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Etegilde
(Intern: 1947)
Tilberedningstid: 6-7 timer
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-11
Oppdatert dato:2002-10-11
Lesere: 70120 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rådyrfilet med potetkaker.Rådyrfilet med potetkaker.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.