Ingredienser
4 porsjoner
1 rådyrlår
salt
geitost
rømme
rosmarin
pepper
einebær
Fremgangsmåte:
Stek låret i ildfast form eller langpanne i stekovnen. Ha vann og krydder i panna sammen med låret.
Stek det hele på 100 grader i ca 4-6 timer. Tilfør vann ettersom det forsvinner.
Bruk overskytende væske til sausen, tilsett einebær og geitost og demp med rømme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Etegilde
(Intern: 1947)
Tilberedningstid:
6-7 timer
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-11
Oppdatert dato:2002-10-11
Lesere:
70293 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift