Rått multesyltetøy inneholder
116 Kalorier,
23 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Rått multesyltetøy har ingen allergener
Rått multesyltetøy er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8938 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rått multesyltetøy!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.22 | 1 740.39 | Kcal |
Protein | 1.28 | 19.17 | gram |
Karbohydrat | 23.39 | 350.27 | gram |
Kostfiber | 4.81 | 72.03 | gram |
Fett | 0.88 | 13.18 | gram |
Mettet fett | 0.08 | 1.20 | gram |
Salt | 0.00 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 27.58 | Kr 413.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 498 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 80,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens bærene. Ha dem i en krukke eller bolle og mos dem sammen med sukkeret med en treskje.
Ha syltetøyet på rene, kalde glass. Hell over smeltet parafinvoks og ha på lokk eller bind pver. Oppbevar syltetøyet kjølig. Hvis du bruker norgesglass trenger du ikke smeltet parafin.
Du kan også legge multer og sukker lagvis rett i glassene. Avslutt med et lag sukker øverst. Multer passer også godt til frysing, da holder C-vitaminet og fargen bedre.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9403)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-27
Oppdatert dato:2003-04-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift