Ragsteindalskringler inneholder
402 Kalorier,
39 g Karbo,
6 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Ragsteindalskringler har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ragsteindalskringler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3666 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ragsteindalskringler med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 402.24 | 2 607.52 | 43.46 | Kcal |
Protein | 5.62 | 36.43 | 0.61 | gram |
Karbohydrat | 39.30 | 254.76 | 4.25 | gram |
Kostfiber | 1.93 | 12.51 | 0.21 | gram |
Fett | 24.30 | 157.52 | 2.63 | gram |
Mettet fett | 15.12 | 98.02 | 1.63 | gram |
Salt | 0.53 | 3.45 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.78 | Kr 24.50 | Kr 0.41 | .- |
Hele oppskriften veier | 648 totalt | 648 pr porsj | 11 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 60
kaker
Pisk fløten stiv med sukkeret, tilsett 125 g hvetemel hvor bakepulveret er siktet i. Deigen eltes med resten av melet og smøret på bakebordet og settes kjølig i 2 timer. Da trilles den ut til tynne stenger som formes til kringler. Stekes i middelsvarm ovn (200 grader) i 8-10 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 16246)
Kategori:
Kringle
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-11-07
Oppdatert dato:2003-11-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.