Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Rekesaus 2 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Rekesaus 2



Rekesaus 2 inneholder 93 Kalorier, 3 g Karbo, 5 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Rekesaus 2 har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rekesaus 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner


Grunnsaus:
20grsmør
25grhvetemel
0,5literfiskekraft
1dashsalt
hvit pepper
100grreker med skall
1stkfinhakket sjalottløk
1sssmør
1dlhvitvin
0,5dlfløte




Næringsdeklarasjon for Rekesaus 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier92.78195.90Kcal
Protein4.659.82gram
Karbohydrat2.515.30gram
Kostfiber0.160.34gram
Fett6.2213.13gram
Mettet fett3.757.92gram
Alkohol1.12 %
Salt0.581.22gram
Pris på oppskriftenKr 3.83Kr 8.09Kroner
Hele oppskriften veier845 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens rekene. Fres rekeskallet i smør sammen med sjalottløk i 5 minutter. Tilsett hvitvin og kok inn det halve.

Lag grunnsaus ved først å smelte smøret i en kasserolle. Rør inn hvetemel og spe med varm fiskekraft. La grunnsausen koke forsiktig i 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett grunnsausen og kok til sausen er passe tykk.

Sil sausen og ha i fløten. De rensede rekene tilsettes sausen rett før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7457)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere: 2993 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.