Fotograf:Sara Johannessen Risboller er en gjenganger i norske barneselskaper, og de er dessuten en favoritt blant mange voksne i forbindelse med julen.
Oppskriften inneholder 520 Kalorier, 43 g Karbo, 4 g Protein og 37 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn kaffe og delfiafett/sjokolade. Elt lett inn puffet ris. Sett boller med skje på matpapir eller fyll risbollene i papirformer. Avkjøl og oppbevar i kjøleskap til servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 23117)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker Diett/allergi:
Glutenfri Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-11-30
Oppdatert dato:2021-11-20