Rypekremsuppe inneholder
161 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Rypekremsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rypekremsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4597 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rypekremsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 161.29 | 541.61 | Kcal |
Protein | 1.43 | 4.80 | gram |
Karbohydrat | 3.91 | 13.13 | gram |
Kostfiber | 0.41 | 1.38 | gram |
Fett | 14.64 | 49.16 | gram |
Mettet fett | 9.19 | 30.86 | gram |
Alkohol | 1.05 % | | | |
Salt | 0.46 | 1.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.63 | Kr 28.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 343 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun rypeskrogene i smør i en stekepanne. Finhakk sjalottløkene, og ha alle ingrediensene i en kasserolle. Kok i ca 15 minutter.
Sil suppen. Pisk den godt til det skummer, og erver med litt tyttebær og gressløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7109)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.