Rypekremsuppe



Rypekremsuppe inneholder 161 Kalorier, 4 g Karbo, 1 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Rypekremsuppe har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rypekremsuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4597 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 4,5stkrypeskrogIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
5dlviltkraft eller vann
5dlfløte
1dllettmelk
1dltørket skogsopp
3stksjalottløker
1dlsherry
1tstimian
1tseinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
tyttebær og gressløk til garnityr
1dashsmør til steking




Næringsdeklarasjon for Rypekremsuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier161.29541.61Kcal
Protein1.434.80gram
Karbohydrat3.9113.13gram
Kostfiber0.411.38gram
Fett14.6449.16gram
Mettet fett9.1930.86gram
Alkohol1.05 %
Salt0.461.55gram
Pris på oppskriftenKr 8.63Kr 28.98Kroner
Hele oppskriften veier1 343 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo9,69 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Brun rypeskrogene i smør i en stekepanne. Finhakk sjalottløkene, og ha alle ingrediensene i en kasserolle. Kok i ca 15 minutter.

Sil suppen. Pisk den godt til det skummer, og erver med litt tyttebær og gressløk.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7109)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.