Fotograf:
Mat.no
Rypekylling i fløtesaus inneholder
198 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Rypekylling i fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rypekylling i fløtesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 7 lesere
Lesere:
9246 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rypekylling i fløtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 198.23 | 1 018.41 | Kcal |
Protein | 9.88 | 50.76 | gram |
Karbohydrat | 1.09 | 5.60 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 17.15 | 88.11 | gram |
Mettet fett | 7.10 | 36.48 | gram |
Salt | 0.35 | 1.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.87 | Kr 50.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 055 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,19 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kle rypene med spekkskiver og bind dem opp. Krydre med salt og pepper og stek dem raskt i meierismør. Rør inn kraft blandet med melk og fløte (rømme). Ha i einebær og revet brunost.og varm opp til kokepunktet. Ta opp rypene når de er passe kokt og hold dem varme. Kok inn sausen til passe konsistens og smak til med salt og pepper.
Server ½ rypebryst pr person på rykende varme tallerkner, med rørte tyttebær, grønnsaker og eplekompott og gode poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968282)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-22
Oppdatert dato:2002-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift