Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 585 | kilojoule |
Kcal | 139 | kalorier |
Protein | 23.8 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 4.9 | gram |
Mettet fett | 1.1 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Gammeldagse ryper i fløtesaus | 4.5 | 157,46 | 8,34 | 16,11 | 4,48 | 14,85 |
Stekt rypebryst | 4.6 | 195,38 | 13,06 | 15,62 | 3,78 | 15,3 |
Hallingrype | 5.2 | 178,02 | 12,5 | 15,6 | 0,77 | 14,11 |
Hallingrype | 5.2 | 178,02 | 12,5 | 15,6 | 0,77 | 14,11 |
Rosastekt rypebryst med soppsaus | 4.8 | 145,62 | 7,18 | 17,55 | 2,62 | 16,41 |
Ryper i gryte | 3.5 | 146,93 | 8,29 | 17,4 | 0,68 | 15,5 |
Rypekylling i fløtesaus | 4 | 198,23 | 17,15 | 9,88 | 1,09 | 9,87 |
Jensens Spesial Rype | 3 | 129,97 | 7,13 | 14,05 | 2,21 | 13,28 |
Jensens Spesial Rype | 3 | 129,97 | 7,13 | 14,05 | 2,21 | 13,28 |
Ryper i fløtesaus | 4 | 164,25 | 10,55 | 14,93 | 2,36 | 13,53 |
Kremet rypesuppe med skogsopp | 4.7 | 69,02 | 3,67 | 6,25 | 1,96 | 6,95 |
Rosastekt rypebryst i portvinssaus | 4.3 | 138,44 | 6,67 | 17,52 | 0,9 | 16,81 |
Rypebiff med fyldig kryddersaus | 3.7 | 136,15 | 6,33 | 13,69 | 5,75 | 12,47 |
Glasert rypebryst | 4.5 | 184,35 | 13,42 | 14,9 | 0,8 | 13,99 |
Helstekt rype med rømmesaus og bacon | 2.2 | 163,42 | 10,54 | 16,64 | 0,5 | 15,46 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Andelever blokk m/sauternes | 1907 | 455,77 | 48 | 5 | 1 |
Rapphøns | 534 | 127,62 | 3,6 | 23,6 | 0 |
Andelever fersk | 2325 | 555,67 | 58 | 4 | 4 |
Stange And | 1624 | 388,13 | 37,3 | 13,1 | 0 |
Storfugl | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Trost | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Vaktelgården Vaktler | 803 | 191,91 | 12,05 | 19,63 | 0 |
And | 1602 | 388 | 37,3 | 13,1 | 0 |
Andelever rå | 569 | 135,99 | 4,64 | 18,74 | 3,53 |
Måke | 619 | 147,94 | 7,5 | 20,1 | 0 |
Vaktler | 803 | 191,91 | 12,05 | 19,63 | 0 |
Alke | 1602 | 388 | 37,3 | 13,1 | 0 |
Jerpe | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Duer | 619 | 147,94 | 7,5 | 20,1 | 0 |
And, kjøtt uten skinn, ovnsstekt | 1046 | 248 | 6,8 | 46,7 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.