Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 474 | kilojoule |
Kcal | 112 | kalorier |
Protein | 23.5 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 2 | gram |
Mettet fett | 0.5 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Stekt rype i fløtesaus | 3.6 | 69,29 | 2,91 | 6,34 | 4,35 | 12,7 |
Ryper med kantareller | 4.1 | 94,3 | 5,3 | 9,03 | 2,27 | 24,17 |
Rypebryst | 4.3 | 180,97 | 11,77 | 18,12 | 0,64 | 45,08 |
Rypebryst med portvinsaus og kremede grønnsaker | 4.4 | 112,92 | 8,19 | 4,86 | 3,05 | 13,32 |
Gravet rypebryst | 3.6 | 181,65 | 8,36 | 13,12 | 11,56 | 35,04 |
Oves rypebryst | 4.7 | 147,67 | 7,65 | 6,74 | 7,37 | 22,44 |
Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet | 4.3 | 137,76 | 9,28 | 8,59 | 4,65 | 22,7 |
Timianstekte ryper | 3.7 | 112,81 | 8,01 | 9,56 | 0,6 | 23,68 |
Rypetartar | 3.3 | 119,65 | 3,67 | 20,87 | 0,68 | 49,33 |
Posteifylte ryper | 4 | 200,1 | 14,18 | 15,16 | 1,56 | 36,39 |
Innbakt rypebryst med innmat | 3.5 | 185,6 | 9,11 | 17,84 | 7,43 | 40,84 |
Rypefrikassé | 3.5 | 83,11 | 4,25 | 5,72 | 2,27 | 17,29 |
Rypebryst med champignon | 3.5 | 207,3 | 16,5 | 12,88 | 1,82 | 27,4 |
Grillet rypetartar | 3 | 143,23 | 7,95 | 15,53 | 2,17 | 35,48 |
Fuglevilt til 4 | 3 | 55,35 | 0,55 | 6,12 | 4 | 17,19 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Fasan | 534 | 127,62 | 3,6 | 23,6 | 0 |
Duer | 619 | 147,94 | 7,5 | 20,1 | 0 |
Orrfugl | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Trost | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
And | 1602 | 388 | 37,3 | 13,1 | 0 |
Folkets fasan | 918 | 219,4 | 12 | 27,9 | 0 |
Andelever fersk m/lyre | 2254 | 538,7 | 56 | 5 | 3 |
Andelever rå | 569 | 135,99 | 4,64 | 18,74 | 3,53 |
And, kjøtt uten skinn, ovnsstekt | 1046 | 248 | 6,8 | 46,7 | 0 |
Perlehøns | 534 | 127,62 | 3,6 | 23,6 | 0 |
Andelever fersk | 2325 | 555,67 | 58 | 4 | 4 |
And, kjøtt uten skinn, rå | 551 | 132 | 6,5 | 18,3 | 0 |
Skarv | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
And, kjøtt med skinn, ovnsstekt | 1920 | 463 | 37,3 | 31,8 | 0 |
Rype, bryst uten skinn, ovnsstekt | 562 | 133 | 2,1 | 28,6 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.