Rypefrikassé inneholder
83 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Rypefrikassé har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rypefrikassé er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4550 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rypefrikassé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 83.11 | 962.68 | Kcal |
Protein | 5.72 | 66.26 | gram |
Karbohydrat | 2.27 | 26.29 | gram |
Kostfiber | 0.71 | 8.22 | gram |
Fett | 4.25 | 49.23 | gram |
Mettet fett | 2.11 | 24.44 | gram |
Alkohol | 1.64 % | | | |
Salt | 0.78 | 9.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.29 | Kr 200.27 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 317 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,92 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Del dem i to.
Kok opp buljong og vin. Legg i fuglene. Kok opp og skum av. Krydre med salt, timian og hvit pepper. La det koke i 25-30 minutter. Sil buljongen.
Skrell pastinakk og gulrøtter. Skjær dem i skiver. Skyll og strimle purren.
Fres grønnsakene i matfettet i en lav gryte. Ha i pepper og salt. Hell på buljongen og la alt koke i 7-8 minutter. Rør i crème fraiche.
Ta opp fuglene og ben dem ut. Skjær kjøttet i biter og bland det i grønnsakene. Klipp gressløk over og server frikasseen med brød og eventuelt kokt ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12199)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift