Rypefrikassé



Rypefrikassé inneholder 83 Kalorier, 2 g Karbo, 6 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Rypefrikassé har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rypefrikassé er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4550 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
4stkrypebryst eller 2 ryper
5dlhønsebuljong
4dlhvitvin
1tssalt
1kvist(er)timiankvist
8stkhel hvit pepper
Ca 2,5stkpastinakk
1stkgulrot
1stkpurre
2ssmargarin eller smør
0,5krmCayennepepper
0,5tssalt
1dlbuljong
2dlcrème fraiche
Ca 3,5sshakket gressløk




Næringsdeklarasjon for Rypefrikassé!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83.11962.68Kcal
Protein5.7266.26gram
Karbohydrat2.2726.29gram
Kostfiber0.718.22gram
Fett4.2549.23gram
Mettet fett2.1124.44gram
Alkohol1.64 %
Salt0.789.06gram
Pris på oppskriftenKr 17.29Kr 200.27Kroner
Hele oppskriften veier2 317 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo10,92 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Del dem i to.

Kok opp buljong og vin. Legg i fuglene. Kok opp og skum av. Krydre med salt, timian og hvit pepper. La det koke i 25-30 minutter. Sil buljongen.

Skrell pastinakk og gulrøtter. Skjær dem i skiver. Skyll og strimle purren.

Fres grønnsakene i matfettet i en lav gryte. Ha i pepper og salt. Hell på buljongen og la alt koke i 7-8 minutter. Rør i crème fraiche.

Ta opp fuglene og ben dem ut. Skjær kjøttet i biter og bland det i grønnsakene. Klipp gressløk over og server frikasseen med brød og eventuelt kokt ris.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12199)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypekylling i fløtesaus.Rypekylling i fløtesaus.
Denne retten har 198,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.