Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 803 | kilojoule |
Kcal | 191.9 | kalorier |
Protein | 19.6 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | gram | |
Kostfiber | gram | |
Fett | 12 | gram |
Mettet fett | 3.4 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Vaktler i trøffelsaus | 4.7 | 173,47 | 13,63 | 10,48 | 1,15 | 17,52 |
Vaktler fra Provence | 3 | 110,67 | 6,08 | 8,1 | 4,04 | 11,1 |
Vaktel i Crème Fraiche saus | 4 | 171,77 | 14,49 | 7,66 | 2,66 | 7,47 |
Vaktler fra San Leo | 3 | 167,1 | 12,11 | 11 | 1,2 | 12,5 |
Lettlaget Tysværvaktel | 3 | 179,54 | 12,78 | 14,45 | 1,58 | 14,09 |
Prinsessevaktel | 3 | 118,5 | 5,48 | 6,96 | 10,05 | 12,53 |
Vaktelrulader | 3 | 288,52 | 24,98 | 15,66 | 0,21 | 15,1 |
Suppe av vaktler | 3 | 119,75 | 8,26 | 5,46 | 2,91 | 8,28 |
Vaktelsalat a la Madame Holm | 3 | 103,93 | 6,51 | 10,28 | 0,79 | 12,16 |
Fyllte vaktler | 3 | 257,11 | 17,71 | 14,13 | 8,32 | 13,14 |
Glaserte vaktler med eplegrateng | 3 | 176,6 | 10,16 | 8,34 | 12,48 | 9,72 |
Stekte vaktler med blandet salat | 3 | 161,58 | 11,18 | 13,79 | 1,13 | 13,99 |
Vaktel i fløtesaus | 3 | 180,2 | 15,34 | 7,99 | 2,52 | 7,92 |
Sitronvaktler | 3 | 164,79 | 12,33 | 11,98 | 1,1 | 12,74 |
Peppervaktler | 3 | 149,61 | 9,75 | 14,17 | 0,91 | 19,97 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Fasan | 534 | 127,62 | 3,6 | 23,6 | 0 |
Duer | 619 | 147,94 | 7,5 | 20,1 | 0 |
And, kjøtt med skinn, rå | 1603 | 388 | 37,3 | 13,1 | 0 |
Perlehøns | 534 | 127,62 | 3,6 | 23,6 | 0 |
Vaktler | 803 | 191,91 | 12,05 | 19,63 | 0 |
Andelever fersk | 2325 | 555,67 | 58 | 4 | 4 |
Skarv | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Rype, bryst uten skinn, ovnsstekt | 732 | 174 | 6,1 | 29,8 | 0 |
Alke | 1602 | 388 | 37,3 | 13,1 | 0 |
Andelever rå | 569 | 135,99 | 4,64 | 18,74 | 3,53 |
Rype, bryst, uten skinn, rå | 512 | 122 | 4,5 | 20,3 | 0 |
Stange confit av and | 1239 | 296,12 | 27,9 | 17,5 | 0 |
Andelår hermetisk, Confit de canard | 1057 | 252,62 | 16 | 27 | 0,5 |
And, kjøtt med skinn, ovnsstekt | 2136 | 517 | 49,7 | 17,5 | 0 |
And, kjøtt uten skinn, rå | 551 | 132 | 6,5 | 18,3 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.