Stekte vaktler med blandet salat



Stekte vaktler med blandet salat inneholder 162 Kalorier, 1 g Karbo, 14 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Stekte vaktler med blandet salat har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stekte vaktler med blandet salat er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4354 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 10 porsjoner
20stkvaktler
1dashsmør eller margarin
olje
saalt
1dashnykvernet pepper
hvitvin

Saus:
stekesjyen
hvitvin
grønne druer, halve

Salat:
1stkisbergsalat
1bunt(er)reddiker
250grselskapserter

Dressing:

1dlvindruekjerneolje
1,5ssvineddik
0,5tssalt
1dashnykvernet pepper
1tsdijonsennep




Næringsdeklarasjon for Stekte vaktler med blandet salat!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier161.58528.59Kcal
Protein13.7945.11gram
Karbohydrat1.133.70gram
Kostfiber0.642.09gram
Fett11.1836.57gram
Mettet fett2.718.87gram
Salt0.210.69gram
Pris på oppskriftenKr 13.99Kr 45.77Kroner
Hele oppskriften veier3 271 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo2,79 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 225 C. Skyll vaktlene. Klapp dem tørre med kjøkkenpapir. Bind opp bena med bomullstråd.

Brun vaktlene godt på alle sider i like deler smør og olje. Dryss med salt og nykvernet pepper. Legg vaktlene i en langpanne eller ildfast fat. Hell over ca 1/2 flaske hvitvin.

Sett vaktlene i ovnen på nederste rille i ca 15 minutter. Stell reddikene og skjær i skiver. Skyll salatbladene og skjær dem i smale strimler.

Kok ertene i 1 minutt i lettsaltet vann. Ta dem opp og la dem renne av.

Bland salaten.

Rist alle ingrediensene til dressingen sammen og hell den over salaten like før servering. Anrett salaten på fat og legg vaktlene i en ring rundt salaten.

Server små rundstykker eller kokte poteter drysset med hakkede krydderurter.

Server sausen til: Sil stekesjyen. Tilsett mer hvitvin og kok sausen litt inn. Tilsett halve druer i sausen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8080)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.