Vaktel i Crème Fraiche saus inneholder
172 Kalorier,
3 g Karbo,
8 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Vaktel i Crème Fraiche saus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vaktel i Crème Fraiche saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6142 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vaktel i Crème Fraiche saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 171.73 | 599.08 | Kcal |
Protein | 7.64 | 26.65 | gram |
Karbohydrat | 2.66 | 9.28 | gram |
Kostfiber | 0.06 | 0.21 | gram |
Fett | 14.49 | 50.55 | gram |
Mettet fett | 7.83 | 27.31 | gram |
Salt | 0.61 | 2.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.47 | Kr 26.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 395 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tørk godt av fuglene med kjøkkenpapir og brun dem over svak varme med litt smør, gjerne i jerngryte. Når fuglene er pent brune over det hele har du i kokende vann og melk med støtte einerbær og Crème Fraiche. La det småkoke til vaktlene er møre og kjøttet begynner å løsne fra bena (ca 30 minutter).
Ta vaktlene opp og hold dem varme innpakket i aluminiumsfolie mens du lager sausen. Hell sjyen gjennom sil tilbake i gryten. Gni alt gjennom silen. Her er det mye fin smak. La sjyen koke opp og rør inn jevningen. Mens sausen koker noen minutter, setter du farge med litt sukkerkulør, og smak med noen skiver geitost eller en skvett solbærsirup. Server på fat med skogsopp eller champignon. Godt tilbehør er smørdampede grønne aspargesbønner, poteter og rognebærgelè.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vaktelgården
(Intern: 19758)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-06-07
Oppdatert dato:2005-06-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.