Vaktel i Crème Fraiche saus



Vaktel i Crème Fraiche saus inneholder 172 Kalorier, 3 g Karbo, 8 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Vaktel i Crème Fraiche saus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Vaktel i Crème Fraiche saus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 6142 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkvaktler
3sssmør til bruning
2,5dlvann
2,5dlmelk
4stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tssalt
3dlCrème Fraiche

Saus

2sshvetemel utrørt i
1dlmelk, kald
Geitost
Solbærsirup
Sukkerkulør




Næringsdeklarasjon for Vaktel i Crème Fraiche saus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier171.73599.08Kcal
Protein7.6426.65gram
Karbohydrat2.669.28gram
Kostfiber0.060.21gram
Fett14.4950.55gram
Mettet fett7.8327.31gram
Salt0.612.13gram
Pris på oppskriftenKr 7.47Kr 26.06Kroner
Hele oppskriften veier1 395 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo6,19 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Tørk godt av fuglene med kjøkkenpapir og brun dem over svak varme med litt smør, gjerne i jerngryte. Når fuglene er pent brune over det hele har du i kokende vann og melk med støtte einerbær og Crème Fraiche. La det småkoke til vaktlene er møre og kjøttet begynner å løsne fra bena (ca 30 minutter).

Ta vaktlene opp og hold dem varme innpakket i aluminiumsfolie mens du lager sausen. Hell sjyen gjennom sil tilbake i gryten. Gni alt gjennom silen. Her er det mye fin smak. La sjyen koke opp og rør inn jevningen. Mens sausen koker noen minutter, setter du farge med litt sukkerkulør, og smak med noen skiver geitost eller en skvett solbærsirup. Server på fat med skogsopp eller champignon. Godt tilbehør er smørdampede grønne aspargesbønner, poteter og rognebærgelè.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Vaktelgården
(Intern: 19758)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-06-07
Oppdatert dato:2005-06-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.