Vaktler i trøffelsaus inneholder
172 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Vaktler i trøffelsaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vaktler i trøffelsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8000 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vaktler i trøffelsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 171.94 | 752.32 | Kcal |
Protein | 10.47 | 45.81 | gram |
Karbohydrat | 1.15 | 5.03 | gram |
Kostfiber | 0.27 | 1.18 | gram |
Fett | 13.46 | 58.89 | gram |
Mettet fett | 5.92 | 25.90 | gram |
Alkohol | 0.54 % | | | |
Salt | 0.49 | 2.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.52 | Kr 76.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 750 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,67 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta innmaten ut av fuglene. Skyll og tørk dem. Salt og pepre dem inn- og utvendig.
Varm stekefettet i en jerngryte. Skrell og hakk løken. Brun først løken og siden fuglene rundt om i gryten. Hell på vin og la fuglene ettersteke 15-20 minutter.
Skjær trøflene til sausen i løvtynne skiver. Skrell agurken og skjær den i staver.
Ta fuglene opp og hold dem varme under aluminiumsfolie. Hell vannet i gryten og la det koke opp. Tilsett fløten og la det koke sammen i ca 10 minutter. Legg i trøflene og agurkskivene. La sausen bli varm. Smak eventuelt til med mer salt og pepper.
Skjær opp fuglene og legg opp bryst og lår på tallerkener. Hell sausen over og server potetkake eller røsti.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8101)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift