Vaktler fra Provence





Vaktler fra Provence inneholder 112 Kalorier, 4 g Karbo, 8 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Vaktler fra Provence har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Vaktler fra Provence er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
6stkvaktler
100grrøkt skinke
150grsjampinjonger
1tssalt
1krmpepper
Ca 14stksmåløk
Ca 5,5stkgulrøtter
12blad(er)salvie
6skive(r)parmaskinke
1ssmargarin eller smør
1kvist(er)timian eller 1 ts tørket
1kvist(er)rosmarin eller 1 ts tørket
1Lite glasssvarte oliven uten stener, ca 225 g
1,5dlhvitvin
1dlhønsebuljong

Pensling:

2sssoya
2sshonning
2sshvitvin


Annonse



Næringsdeklarasjon for Vaktler fra Provence!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112.15680.50Kcal
Protein8.0648.91gram
Karbohydrat4.0024.27gram
Kostfiber1.358.19gram
Fett6.2838.11gram
Mettet fett1.428.62gram
Alkohol0.67 %
Salt1.338.06gram
Pris på oppskriftenKr 11.10Kr 67.35Kroner
Hele oppskriften veier2 427 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta innmaten ut av fuglene. Skyll og tørk dem.

Skjær skinken i små terninger. Skyll og hakk soppen. Fres skinnet i sitt eget fett sammen med soppen. Krydre med salt og pepper. Skrell løken og gulrøttene. Skjær gulrøttene i halvdeler og siden i staver.

Fyll vaktlene med skinke- og soppblandingen. Legg et salvieblad mellom lår og bryst. Dekk brystet med en skive parmaskinke. Bind sammen bena.

Fres gulrøtter og løk i fettet noen minutter. Legg det så over i en stor ildfast form. Krydre med timian og rosmarin og ha i oliven.

Brun fuglene kun på ryggsiden i stekepannen. Legg dem deretter på grønnsaksengen og pensle med soya-, honning- og vinblandingen. Dekk formen med bakepapir eller lokk. Stek retten på rist nederst i ovnen ved 200 C i ca 20 minutter.

Ta av papir eller lokk. Pensle fuglene på nytt og stek ytterligere i 15 minutter.

Server med f.eks. hasselbackpoteter og en blandet salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8113)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 8403 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.