Vaktler fra Provence inneholder
110 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Vaktler fra Provence har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vaktler fra Provence er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9465 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vaktler fra Provence!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 110.11 | 668.12 | Kcal |
Protein | 8.10 | 49.15 | gram |
Karbohydrat | 4.04 | 24.51 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 8.13 | gram |
Fett | 6.02 | 36.53 | gram |
Mettet fett | 1.45 | 8.80 | gram |
Alkohol | 0.67 % | | | |
Salt | 1.33 | 8.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.10 | Kr 67.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 427 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,67 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta innmaten ut av fuglene. Skyll og tørk dem.
Skjær skinken i små terninger. Skyll og hakk soppen. Fres skinnet i sitt eget fett sammen med soppen. Krydre med salt og pepper. Skrell løken og gulrøttene. Skjær gulrøttene i halvdeler og siden i staver.
Fyll vaktlene med skinke- og soppblandingen. Legg et salvieblad mellom lår og bryst. Dekk brystet med en skive parmaskinke. Bind sammen bena.
Fres gulrøtter og løk i fettet noen minutter. Legg det så over i en stor ildfast form. Krydre med timian og rosmarin og ha i oliven.
Brun fuglene kun på ryggsiden i stekepannen. Legg dem deretter på grønnsaksengen og pensle med soya-, honning- og vinblandingen. Dekk formen med bakepapir eller lokk. Stek retten på rist nederst i ovnen ved 200 C i ca 20 minutter.
Ta av papir eller lokk. Pensle fuglene på nytt og stek ytterligere i 15 minutter.
Server med f.eks. hasselbackpoteter og en blandet salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8113)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.