Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 585 | kilojoule |
Kcal | 139 | kalorier |
Protein | 23.8 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 4.9 | gram |
Mettet fett | 1.1 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Jerper med østers | 4.5 | 177,1 | 10,32 | 10,31 | 10,72 | 8,92 |
Stekt jerpe | 2.5 | 158,04 | 8,96 | 12,62 | 6,68 | 8,07 |
Jerpe i fløtesaus | 3 | 244,42 | 19,34 | 16,92 | 0,67 | 11,03 |
Jerpebryst marinert i rømme og urter | 3 | 149,16 | 11,84 | 4,96 | 4,18 | 5,88 |
Innbakt jerpebryst | 3 | 166,81 | 9,21 | 5,72 | 9,33 | 8,84 |
Mandelstekte fuglekroketter | 3 | 218,95 | 16,43 | 14,47 | 1,28 | 9,25 |
Jerpe i form med rotgrønnsaker | 3 | 152,2 | 10,81 | 8,9 | 3,77 | 8,32 |
Jerpesufflé | 3 | 217,06 | 18,83 | 9,42 | 1,79 | 10,57 |
Jerpe med konjakksaus og krutonger | 3 | 231,04 | 15,97 | 11,09 | 8,22 | 9,48 |
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus | 3 | 173,95 | 13,61 | 10,99 | 1,6 | 7,91 |
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker | 3 | 112,64 | 7,5 | 8,14 | 2,62 | 15,71 |
Jerper med oliven | 3 | 165,75 | 12,25 | 10,97 | 1,31 | 9,13 |
Suppe av jerpe | 3 | 108,13 | 6,52 | 6,47 | 2,91 | 7,31 |
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus | 3 | 154,31 | 9,48 | 12,78 | 3,15 | 9,6 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
And | 1602 | 388 | 37,3 | 13,1 | 0 |
Andelever fersk | 2325 | 555,67 | 58 | 4 | 4 |
Vaktler | 803 | 191,91 | 12,05 | 19,63 | 0 |
Duer | 619 | 147,94 | 7,5 | 20,1 | 0 |
Rype, bryst uten skinn, ovnsstekt | 732 | 174 | 6,1 | 29,8 | 0 |
Stange confit av and | 1239 | 296,12 | 27,9 | 17,5 | 0 |
Storfugl | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
And, kjøtt uten skinn, ovnsstekt | 737 | 176 | 8,7 | 24,4 | 0 |
Stange And | 1624 | 388,13 | 37,3 | 13,1 | 0 |
And, kjøtt med skinn, ovnsstekt | 2136 | 517 | 49,7 | 17,5 | 0 |
Skarv | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Vaktelgården Vaktler | 803 | 191,91 | 12,05 | 19,63 | 0 |
Andelever rå | 569 | 135,99 | 4,64 | 18,74 | 3,53 |
Folkets rype | 503 | 120,21 | 0,9 | 27,6 | 0 |
Rype, bryst, uten skinn, rå | 512 | 122 | 4,5 | 20,3 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.