Suppe av jerpe inneholder
108 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Suppe av jerpe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Suppe av jerpe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Suppe av jerpe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 108.13 | 834.17 | Kcal |
Protein | 6.47 | 49.91 | gram |
Karbohydrat | 2.91 | 22.45 | gram |
Kostfiber | 0.61 | 4.71 | gram |
Fett | 6.52 | 50.30 | gram |
Mettet fett | 3.66 | 28.24 | gram |
Alkohol | 1.53 % | | | |
Salt | 0.37 | 2.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.31 | Kr 56.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 086 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,76 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær ut brystbitene. Del resten av skroget og lårene i småbiter. Brun det i matfett.
Skrell og skjær frukt og grønnsaker i biter. Brun og bland alt en stund. Brenn av med konjakk. Ha i krydderet og rør om. Hell på buljongen og la det koke ca 1 time.
Brun brystbitene og legg dem i buljongen. La det syde 15-20 minutter. Skjær kjøttet i terninger. Sil buljongen. Bland hvetemel og fett og jevn buljongen med det. Ha i fløten. La det koke en liten stund.
Hell i madeira. Legg i kjøtterningene og strø over finhakket persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7179)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Lesere:
2938 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.