Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 1907 | kilojoule |
Kcal | 455.8 | kalorier |
Protein | 5 | gram |
Karbo | 1 | gram |
Sukker | gram | |
Kostfiber | gram | |
Fett | 48 | gram |
Mettet fett | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Andeleverpaté | 3 | 287,96 | 24,45 | 9,23 | 2,52 | 45,68 |
Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse | 3 | 193,89 | 15,25 | 4,61 | 9,23 | 17,28 |
Andeleverpaté med trøfler | 3 | 224,43 | 20,35 | 6,96 | 3,05 | 31 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Andelår hermetisk, Confit de canard | 1057 | 252,62 | 16 | 27 | 0,5 |
Folkets rype | 503 | 120,21 | 0,9 | 27,6 | 0 |
Rapphøns | 534 | 127,62 | 3,6 | 23,6 | 0 |
Duer | 619 | 147,94 | 7,5 | 20,1 | 0 |
Rype, bryst, uten skinn, rå | 474 | 112 | 2 | 23,5 | 0 |
And, kjøtt med skinn, ovnsstekt | 1920 | 463 | 37,3 | 31,8 | 0 |
Rype | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Storfugl | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Andelever fersk m/lyre | 2254 | 538,7 | 56 | 5 | 3 |
And, kjøtt uten skinn, ovnsstekt | 1046 | 248 | 6,8 | 46,7 | 0 |
Skarv | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Rype, bryst uten skinn, ovnsstekt | 562 | 133 | 2,1 | 28,6 | 0 |
Stange And | 1624 | 388,13 | 37,3 | 13,1 | 0 |
Orrfugl | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Andelever fersk | 2325 | 555,67 | 58 | 4 | 4 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.