Andelever blokk m/sauternes

Bilde av Andelever blokk m/sauternes.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Andelever blokk m/sauternes

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1907 kilojoule
Kcal 455.8 kalorier
Protein 5 gram
Karbo 1 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 48 gram
Mettet fett gram



Annonse




Fakta om Andelever blokk m/sauternes.

40 g Andelever passer akkurat til en forrett til en person. Sautern passer utmerket til andeleveren, og sammen med litt bitter salat, toast og løkmarmelade har du en spennende forrett.
Andelever er litt mørkere og krafigere på smak enn gåselever.



Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Andelever blokk m/sauternes.

Brukes til forrett eller canapeer. Garnityr: Toast, salat, eple, løk - eller fikenmarmelade. Oppbevares kjølig.


Innlagt dato
Oppdatert dato
05.03.2019
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Fuglevilt
Kilde til Næringsdata
Produsent
Jean LarnaudieOluf Lorentsen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1724





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Andelever som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Andeleverpaté3287,6624,459,132,5245,68
Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse3193,3215,244,539,2317,28
Andeleverpaté med trøfler3224,2720,356,873,0531


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Andelever blokk m/sauternes med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
And, kjøtt uten skinn, rå5511326,518,30
And160238837,313,10
Folkets fasan918219,41227,90
Rype, bryst uten skinn, ovnsstekt7321746,129,80
Andelever fersk2325555,675844
Skarv5851394,923,80
Trost5851394,923,80
And, kjøtt uten skinn, ovnsstekt7371768,724,40
Rype5851394,923,80
Andelever fersk m/lyre2254538,75653
Måke619147,947,520,10
Folkets rype503120,210,927,60
Duer619147,947,520,10
Alke160238837,313,10
Perlehøns534127,623,623,60

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.