Andeleverpaté med trøfler inneholder
224 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Andeleverpaté med trøfler har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Andeleverpaté med trøfler er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Andeleverpaté med trøfler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 224.27 | 679.87 | Kcal |
Protein | 6.87 | 20.83 | gram |
Karbohydrat | 3.05 | 9.25 | gram |
Kostfiber | 0.65 | 1.97 | gram |
Fett | 20.35 | 61.69 | gram |
Mettet fett | 12.61 | 38.23 | gram |
Alkohol | 0.02 % | | | |
Salt | 0.22 | 0.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 31.00 | Kr 93.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 213 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek paprikaene i ovnen 30 minutter ved 230 C og la den avkjøles i en plastpose. Trekk av skinnet og fjern frø og kjernehus. Skjær paprikaene i tynne strimler.
Fres andelever og hvitløk i 50 g smør på middels varme i 8-10 minutter.
Ta opp leveren med hullsleiv og ha den i matprosessoren. Kok ut pannen med konjakk og hell utkoket i matprosessoren.
Smelt resten av smøret i pannen og ga det oppi sammen med leveren. Tilsett sennepspulver, salt, pepper, timian og kremfløte. Kjør blandingen i matprosessor til den er glatt. Ha den over i en arbeidsbolle. Tilsett paprikastrimlene og rør med skje til de er godt fordelt.
Hell massen i en form kledd med plastfolie og press den godt ned i formen. Dekk den til og la den stå et døgn i kjøleskap.
Skjær trøflene i tynne spon. Ta pateen ut av kjøleskapet, hvelv den ut av formen og fjern plastfolien. Legg trøffelsponene slik at de dekker pateen helt.
Smuldre gelatin i varm kjøttkraft og rør til den er helt oppløst. Pensle pateen med gelatinoppløsningen.
Server det i tynne skiver til ristet brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7988)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pate
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Lesere:
3125 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.