Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Andeleverpaté med trøfler oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Andeleverpaté med trøfler



Andeleverpaté med trøfler inneholder 224 Kalorier, 3 g Karbo, 7 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Andeleverpaté med trøfler har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Andeleverpaté med trøfler er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stk storgul paprika
1stk storrød paprika
400grandelever
2feddhvitløkfedd, finhakket
250grusaltet smør
1dashkonjakk
1tssennepspulver
salt (havsalt)
1dashsvart pepper
1tstimian, finhakket
0,5dlkremfløte
2stksvarte trøfler eller sommertrøfler, skrell av det ytre lagetIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dlkjøttkraft
1plate(r)gelatin




Næringsdeklarasjon for Andeleverpaté med trøfler!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier224.27679.87Kcal
Protein6.8720.83gram
Karbohydrat3.059.25gram
Kostfiber0.651.97gram
Fett20.3561.69gram
Mettet fett12.6138.23gram
Alkohol0.02 %
Salt0.220.65gram
Pris på oppskriftenKr 31.00Kr 93.98Kroner
Hele oppskriften veier1 213 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo5,43 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Stek paprikaene i ovnen 30 minutter ved 230 C og la den avkjøles i en plastpose. Trekk av skinnet og fjern frø og kjernehus. Skjær paprikaene i tynne strimler.

Fres andelever og hvitløk i 50 g smør på middels varme i 8-10 minutter.

Ta opp leveren med hullsleiv og ha den i matprosessoren. Kok ut pannen med konjakk og hell utkoket i matprosessoren.

Smelt resten av smøret i pannen og ga det oppi sammen med leveren. Tilsett sennepspulver, salt, pepper, timian og kremfløte. Kjør blandingen i matprosessor til den er glatt. Ha den over i en arbeidsbolle. Tilsett paprikastrimlene og rør med skje til de er godt fordelt.

Hell massen i en form kledd med plastfolie og press den godt ned i formen. Dekk den til og la den stå et døgn i kjøleskap.

Skjær trøflene i tynne spon. Ta pateen ut av kjøleskapet, hvelv den ut av formen og fjern plastfolien. Legg trøffelsponene slik at de dekker pateen helt.

Smuldre gelatin i varm kjøttkraft og rør til den er helt oppløst. Pensle pateen med gelatinoppløsningen.

Server det i tynne skiver til ristet brød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7988)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Lesere: 3125 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.