Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Andeleverpaté oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Andeleverpaté



Andeleverpaté inneholder 288 Kalorier, 3 g Karbo, 9 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr
Andeleverpaté har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Andeleverpaté er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
250grsmør i terninger
4stksjalottløk, hakket
500grandelever
1dlfløte
1dlkonjakk
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Andeleverpaté!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier287.66780.71Kcal
Protein9.1324.78gram
Karbohydrat2.526.84gram
Kostfiber0.180.49gram
Fett24.4566.36gram
Mettet fett15.0640.87gram
Alkohol2.95 %
Salt0.521.40gram
Pris på oppskriftenKr 45.68Kr 123.98Kroner
Hele oppskriften veier1 086 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,5 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens andeleveren. Fres løken i litt av smøret, tilsett leveren og stek i ca 5 minutter. Flamber med konjakk og hell alt i kjøkkenmaskin. Tilsett smøret og fløten og kjør blandingen glatt. Smak til med salt og pepper.

Hell over i serveringsterrin. Glatt overflaten. Hell over litt smeltet smør for å forsegle pateen.

Server pateen på brioche, på baguette eller stekt toast.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8000)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Lesere: 3368 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.