Andeleverpaté inneholder
288 Kalorier,
3 g Karbo,
9 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Andeleverpaté har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Andeleverpaté er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Andeleverpaté!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 287.66 | 780.71 | Kcal |
Protein | 9.13 | 24.78 | gram |
Karbohydrat | 2.52 | 6.84 | gram |
Kostfiber | 0.18 | 0.49 | gram |
Fett | 24.45 | 66.36 | gram |
Mettet fett | 15.06 | 40.87 | gram |
Alkohol | 2.95 % | | | |
Salt | 0.52 | 1.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 45.68 | Kr 123.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 086 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens andeleveren. Fres løken i litt av smøret, tilsett leveren og stek i ca 5 minutter. Flamber med konjakk og hell alt i kjøkkenmaskin. Tilsett smøret og fløten og kjør blandingen glatt. Smak til med salt og pepper.
Hell over i serveringsterrin. Glatt overflaten. Hell over litt smeltet smør for å forsegle pateen.
Server pateen på brioche, på baguette eller stekt toast.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8000)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pate
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Lesere:
3368 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.