Andelever fersk

Bilde av Andelever fersk.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Andelever fersk

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 2325 kilojoule
Kcal 555.7 kalorier
Protein 4 gram
Karbo 4 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 58 gram
Mettet fett gram



Annonse




Fakta om Andelever fersk.

Jean Larnaudie er en fransk leverandør som holder til i Figeac, i Midi-Pyrénées. Firmaet startet opp i 1950 med produksjon av tradisjonsrik mat fra distriktet og spesialiserte seg tidlig på and- og gåselever. Jean Larnaudie har forpliktet seg til å videreføre det de ser på som frankrikets største mat arv, og den dag i dag blir disse delikatessene kokt for hånd og behandlet med respekt for tradisjon og kvalitet. Fersk andelever er fersk i den forstand at den er varmebehandlet på en lavere temperatur og ikke hermetisert. Dette er kjølevare av høy kvalitet.

Smak
Andelever er kraftigere på smak enn gåselever, og har en litt fastere konsistens.



Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Andelever fersk.

Brukes til forretter eller canapeer. Strø litt fingersalt lett over en tynn skive andelever og server med fikensyltetøy, løk- eller eplemarmelade, cumberlandsaus eller portvingele. Usaltet brød som toast eller melbatoast passer også godt til.


Innlagt dato
Oppdatert dato
05.03.2019
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Fuglevilt
Kilde til Næringsdata
Produsent
Jean LarnaudieOluf Lorentsen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
2118





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Andelever som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Andeleverpaté3287,6624,459,132,5245,68
Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse3193,3215,244,539,2317,28
Andeleverpaté med trøfler3224,2720,356,873,0531


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Andelever fersk med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
And, kjøtt uten skinn, rå5511326,518,30
And160238837,313,10
Trost5851394,923,80
Storfugl5851394,923,80
Måke619147,947,520,10
Rype, bryst uten skinn, ovnsstekt7321746,129,80
Vaktelgården Vaktler803191,9112,0519,630
Folkets rype503120,210,927,60
Alke160238837,313,10
Rype, bryst, uten skinn, rå5121224,520,30
And, kjøtt med skinn, ovnsstekt213651749,717,50
Folkets fasan918219,41227,90
And, kjøtt med skinn, rå160338837,313,10
Orrfugl5851394,923,80
Stange confit av and1239296,1227,917,50

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.