Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse inneholder
193 Kalorier,
9 g Karbo,
5 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 193.32 | 2 909.23 | 363.65 | Kcal |
Protein | 4.53 | 68.17 | 8.52 | gram |
Karbohydrat | 9.23 | 138.90 | 17.36 | gram |
Kostfiber | 0.56 | 8.43 | 1.05 | gram |
Fett | 15.24 | 229.34 | 28.67 | gram |
Mettet fett | 9.27 | 139.50 | 17.44 | gram |
Salt | 1.40 | 21.13 | 2.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.28 | Kr 260.04 | Kr 32.51 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 505 totalt | 1 505 pr porsj | 188 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,09 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Lever, tomatpuré, salt, pepper og hvitløk blendes og siktes for sener.
Eggene tilsettes og blendes i 5 sekunder. Smeltet smør tilsettes under blendning litt av gangen og presses gjennom en dørslag. Bakes i kokende vannbad ved 125°C i ca. 25 minutter. Settes på kjøl 1 døgn.
Syltet rødbeter:
Rødbetene skylles og kokes, til de er møre, ca. 35 minutter. Deretter legges de i kaldt vann, inntil de er kalde, og skrellen tas av. Rødbetene skjæres i skiver. Vann, lagereddik, sukker og laurbærblader kokes opp, og rødbetene tilsettes. Rødbetene lagres i minimum 3 døgn før servering.
Server som forrett
Server med Bisca Digestive Fullkorn
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bisca
(Intern: 27518)
Tilberedningstid:
1 time + kjøl
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Pate
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-28
Oppdatert dato:2010-09-28
Lesere:
2826 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.