Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse



Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse inneholder 193 Kalorier, 9 g Karbo, 5 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
250grandelever
250grsmør
2stkegg
1sstomatpuré
1sssalt
1tspepper, nykvernet
1feddhvitløk

Pynt: Karse


Syltet rødbeter:

250grrødbeter
4dlvann
1dllagereddik
100grsukker
4stklaurbærblader




Kalorier og næringsinnhold i Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier193.322 909.23363.65Kcal
Protein4.5368.178.52gram
Karbohydrat9.23138.9017.36gram
Kostfiber0.568.431.05gram
Fett15.24229.3428.67gram
Mettet fett9.27139.5017.44gram
Salt1.4021.132.64gram
Pris på oppskriftenKr 17.28Kr 260.04Kr 32.51.-
Hele oppskriften veier1 505 totalt1 505 pr porsj188 pr stk gram
Energiprosent fra karbo19,09 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Lever, tomatpuré, salt, pepper og hvitløk blendes og siktes for sener.
Eggene tilsettes og blendes i 5 sekunder. Smeltet smør tilsettes under blendning litt av gangen og presses gjennom en dørslag. Bakes i kokende vannbad ved 125°C i ca. 25 minutter. Settes på kjøl 1 døgn.

Syltet rødbeter:
Rødbetene skylles og kokes, til de er møre, ca. 35 minutter. Deretter legges de i kaldt vann, inntil de er kalde, og skrellen tas av. Rødbetene skjæres i skiver. Vann, lagereddik, sukker og laurbærblader kokes opp, og rødbetene tilsettes. Rødbetene lagres i minimum 3 døgn før servering.

Server som forrett
Server med Bisca Digestive Fullkorn

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Bisca
(Intern: 27518)
Tilberedningstid: 1 time + kjøl
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-28
Oppdatert dato:2010-09-28
Lesere: 2826 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.