Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 1057 | kilojoule |
Kcal | 252.6 | kalorier |
Protein | 27 | gram |
Karbo | 0.5 | gram |
Sukker | 0.5 | gram |
Kostfiber | 0.6 | gram |
Fett | 16 | gram |
Mettet fett | 5.8 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Andelår med fiken, grønnpepper og eple | 4.5 | 106,23 | 0,77 | 1,64 | 21,08 | 6,7 |
Sprøstekt andelår ´Confit´ på kremet vårløk | 3.4 | 160,27 | 10,31 | 4,26 | 10,64 | 6 |
Andegryte med urtepoteter | 4 | 63,36 | 0,86 | 1,61 | 8,53 | 5,16 |
Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker | 3 | 126,75 | 7,03 | 9,13 | 5,56 | 16,7 |
Gnocchi med drops og lettsaltet kjøtt | 3 | 158,39 | 1,03 | 4,9 | 30,97 | 1,48 |
Bakt andelår med potet og gulrot | 3 | 153,06 | 11,3 | 4,4 | 7,58 | 5,59 |
Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan | 3 | 227,52 | 18,12 | 15,16 | 0,71 | 16,31 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Storfugl | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Andelever blokk m/sauternes | 1907 | 455,77 | 48 | 5 | 1 |
Folkets rype | 503 | 120,21 | 0,9 | 27,6 | 0 |
Skarv | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Rype, bryst uten skinn, ovnsstekt | 562 | 133 | 2,1 | 28,6 | 0 |
Rype | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Folkets fasan | 918 | 219,4 | 12 | 27,9 | 0 |
Rype, bryst, uten skinn, rå | 474 | 112 | 2 | 23,5 | 0 |
And, kjøtt uten skinn, ovnsstekt | 1046 | 248 | 6,8 | 46,7 | 0 |
Fasan | 534 | 127,62 | 3,6 | 23,6 | 0 |
Andelever rå | 569 | 135,99 | 4,64 | 18,74 | 3,53 |
Andelever fersk m/lyre | 2254 | 538,7 | 56 | 5 | 3 |
Rapphøns | 534 | 127,62 | 3,6 | 23,6 | 0 |
And | 1602 | 388 | 37,3 | 13,1 | 0 |
Vaktler | 803 | 191,91 | 12,05 | 19,63 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.