Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 562 | kilojoule |
Kcal | 133 | kalorier |
Protein | 28.6 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 2.1 | gram |
Mettet fett | 0.5 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Gammeldagse ryper i fløtesaus | 4.5 | 157,46 | 8,34 | 16,11 | 4,48 | 14,85 |
Stekt rypebryst | 4.6 | 195,38 | 13,06 | 15,62 | 3,78 | 15,3 |
Hallingrype | 5.2 | 178,07 | 12,51 | 15,59 | 0,77 | 14,11 |
Hallingrype | 5.2 | 178,07 | 12,51 | 15,59 | 0,77 | 14,11 |
Rosastekt rypebryst med soppsaus | 4.8 | 145,47 | 7,17 | 17,47 | 2,62 | 16,41 |
Ryper i gryte | 3.5 | 146,93 | 8,29 | 17,4 | 0,68 | 15,5 |
Rypekylling i fløtesaus | 4 | 198,23 | 17,15 | 9,88 | 1,09 | 9,87 |
Jensens Spesial Rype | 3 | 130,08 | 7,12 | 14,05 | 2,21 | 13,28 |
Jensens Spesial Rype | 3 | 130,08 | 7,12 | 14,05 | 2,21 | 13,28 |
Ryper i fløtesaus | 4 | 164,25 | 10,55 | 14,93 | 2,36 | 13,53 |
Kremet rypesuppe med skogsopp | 4.7 | 68,7 | 3,65 | 6,1 | 1,96 | 6,95 |
Rosastekt rypebryst i portvinssaus | 4.3 | 138,44 | 6,67 | 17,52 | 0,9 | 16,81 |
Rypebiff med fyldig kryddersaus | 3.7 | 136,15 | 6,33 | 13,69 | 5,75 | 12,47 |
Glasert rypebryst | 4.5 | 184,35 | 13,42 | 14,9 | 0,8 | 13,99 |
Helstekt rype med rømmesaus og bacon | 2.2 | 163,42 | 10,54 | 16,64 | 0,5 | 15,46 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
And, kjøtt med skinn, ovnsstekt | 1920 | 463 | 37,3 | 31,8 | 0 |
Trost | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Andelever rå | 569 | 135,99 | 4,64 | 18,74 | 3,53 |
Perlehøns | 534 | 127,62 | 3,6 | 23,6 | 0 |
Folkets fasan | 918 | 219,4 | 12 | 27,9 | 0 |
Orrfugl | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Andelever blokk m/sauternes | 1907 | 455,77 | 48 | 5 | 1 |
And, kjøtt uten skinn, rå | 551 | 132 | 6,5 | 18,3 | 0 |
Jerpe | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
Duer | 619 | 147,94 | 7,5 | 20,1 | 0 |
Stange confit av and | 1239 | 296,12 | 27,9 | 17,5 | 0 |
Stange And | 1624 | 388,13 | 37,3 | 13,1 | 0 |
Andelever fersk m/lyre | 2254 | 538,7 | 56 | 5 | 3 |
Rype | 585 | 139 | 4,9 | 23,8 | 0 |
And | 1602 | 388 | 37,3 | 13,1 | 0 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.