Helstekt rype med rømmesaus og bacon inneholder
165 Kalorier,
1 g Karbo,
17 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Helstekt rype med rømmesaus og bacon har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helstekt rype med rømmesaus og bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helstekt rype med rømmesaus og bacon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 164.68 | 974.58 | Kcal |
Protein | 16.67 | 98.65 | gram |
Karbohydrat | 0.78 | 4.62 | gram |
Kostfiber | 0.01 | 0.06 | gram |
Fett | 10.54 | 62.38 | gram |
Mettet fett | 4.88 | 28.88 | gram |
Salt | 0.39 | 2.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.49 | Kr 91.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 367 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,89 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bind opp rypene og brun dem godt i smør. Legg dem i en gryte sammen med kraften. La det trekke under lokk i ca 15 minutter. Ta rypene ut og avkjøl dem noe.
Kutt bacon i små terninger og stek dem sprø i panne. Ta av lårene på rypene og legg dem tilbake i gryten sammen med rømme og tyttebær. La alt koke forsiktig til sausen blir passe tykk. Smak den til med salt og pepper.
Skjær brystfiletene forsiktig fra brystveinet og ha filetene i sausen 5 minutter før servering.
Anrett rypebryst og lår på fat. Hell over litt av sausen og strø baconterningene over. Server med resten av sausen, grønnsaker, rørt tyttebær og kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12205)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Lesere:
10138 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift