Glasert rypebryst



Glasert rypebryst inneholder 184 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Glasert rypebryst har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glasert rypebryst er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 8407 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkryper
100grbacon
125grsmør
4dlvann
4dlfløte
1dashSalt
2skive(r)geitost

Saus:

0,75dlsjy
Evt fløte
2ssmadeira
1dashSalt
kajennepepper
4plate(r)gelatin




Næringsdeklarasjon for Glasert rypebryst!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier184.351 249.89Kcal
Protein14.90101.02gram
Karbohydrat0.805.42gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett13.4290.99gram
Mettet fett7.0247.60gram
Alkohol0.11 %
Salt0.342.30gram
Pris på oppskriftenKr 13.99Kr 94.85Kroner
Hele oppskriften veier2 712 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,73 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Tørk rypene godt både inni og utenpå. Bind fast baconskiver over brystet med bomullsgarn. Brun rypene i en stur gryte pent på alle sider. Spe emd kokende vann og la de surre på svak varme i ca i time. Hell på fløte og la de surre videre i ca 30-40 minutter. Snu rypene hele tiden. Når kjøttet så vidt slipper benet er de ferdige.

Ta rypene opp, fjern trås og baconskiver. Del hver rype i 2. Brystfiletene skjæres av Lår og vinger sitter igjen på skroget. Bryststykkene legges pent på ett serveringsfat. Sil av skyen og mål opp 0,75 dl. Tilsett evt fløte hvis det blir lite. Bløt gelatinen i litt vann. Kok opp sausen og smak til med madeira, salt og pepper. Ha i gelatinen og løs den opp. Kjøl raskt ned. Når den begynner å bli tykk øses den over brystfiletene. De skal dekkes helt. Server helt kaldt med kokte poteter. Bruk resten av rype til kraft som kan brukes i andre retter, eller som en varm saus ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3776)
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-26
Oppdatert dato:2003-03-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 124,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.