Gammeldagse ryper i fløtesaus inneholder
158 Kalorier,
4 g Karbo,
16 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Gammeldagse ryper i fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gammeldagse ryper i fløtesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gammeldagse ryper i fløtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 157.54 | 967.06 | Kcal |
Protein | 16.13 | 99.01 | gram |
Karbohydrat | 4.48 | 27.50 | gram |
Kostfiber | 0.02 | 0.12 | gram |
Fett | 8.34 | 51.20 | gram |
Mettet fett | 3.96 | 24.31 | gram |
Salt | 1.04 | 6.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.85 | Kr 91.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 228 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens rypene. Ta vare på lever, hjerter og krås.
Brun rypene pent i smør. Brun innmaten. Hell på vann og melk, tilsett salt og einerbær, og la rypene surre under lokk i 30-40 minutter. Ta dem opp og hold dem varme.
Sil og kok kraften litt inn og jevn med maisenna rørt ut i en skje med kaldt vann. Tilsett rømme, ost og gelé og la sausen småkoke i 4-5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Del rypene i to og server med sausen, grønnsaker, poteter og rørte tyttebær eller gelé.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12210)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Lesere:
35190 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift