Ryper i gryte inneholder
147 Kalorier,
1 g Karbo,
17 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Ryper i gryte har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ryper i gryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 8 lesere
Lesere:
10661 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ryper i gryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 146.93 | 807.09 | Kcal |
Protein | 17.40 | 95.58 | gram |
Karbohydrat | 0.68 | 3.74 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 8.29 | 45.54 | gram |
Mettet fett | 3.82 | 20.98 | gram |
Salt | 0.42 | 2.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.50 | Kr 85.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 197 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,85 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tørk rypene godt og stek dem pent brune i gryten. Hell over vann og melk og la rypene trekke 1 - 1 1/2 time. Snu dem av og til.
Ta rypene opp og hold dem varme, mens du lager sausen ved å ha i en jevning av 2-3 ss hvetemel og litt fløte. Smak sausen til med salt og ha i sukkerkulør om ønskelig.
Innmaten kan man godt steke med i gryten, hakke smått opp og ha i sausen.
Del rypene i to og server med litt av sausen over, sammen med kokte mandelpoteter og grønnsaker i tillegg til saus ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12191)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift