Rypebiff med fyldig kryddersaus



Rypebiff med fyldig kryddersaus inneholder 136 Kalorier, 6 g Karbo, 14 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Rypebiff med fyldig kryddersaus har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rypebiff med fyldig kryddersaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere: 7229 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkryper
margarin til bruning
1dashsalt
1dashpepper
1begerkremost "krydder"
8stkpoteter
2dlkremfløte




Næringsdeklarasjon for Rypebiff med fyldig kryddersaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136.15996.01Kcal
Protein13.69100.15gram
Karbohydrat5.7542.06gram
Kostfiber0.715.19gram
Fett6.3346.31gram
Mettet fett2.9221.36gram
Salt0.141.03gram
Pris på oppskriftenKr 12.47Kr 91.22Kroner
Hele oppskriften veier2 926 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo16,89 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skyll potetene. Snitt som i skiver, men ikke helt igjennom. Potetene skal henge sammen i bunnen (hasselback-poteter). Sett i smurt form i ovnen på 200 C i ca 1 time.

Skjær ut brystfiletene og brun disse raskt på sterk varme. Ta opp av panna og la hvile i folie.

Når potetene har stått i ca 40 minutter, senkes varmen i ovnen til 150 C. Vent en stund og legg filetene i ovnen sammen med potetene de siste 10 minuttene.

Krydre formen lett med salt og pepper. I mellomtiden lager du saus:

Ha kremosten over i panna med stekesjyen fra rypebrystene. Osten bør helst ha romtemperatur før tilberedning. Bruk svak varme og la soten smelte. Tilsett fløte og kok opp. Anrett fileter og potet på tallerken og server med kokte gulrøtter og erter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12217)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.