Rypebiff med fyldig kryddersaus inneholder
136 Kalorier,
6 g Karbo,
14 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Rypebiff med fyldig kryddersaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rypebiff med fyldig kryddersaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7229 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rypebiff med fyldig kryddersaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.15 | 996.01 | Kcal |
Protein | 13.69 | 100.15 | gram |
Karbohydrat | 5.75 | 42.06 | gram |
Kostfiber | 0.71 | 5.19 | gram |
Fett | 6.33 | 46.31 | gram |
Mettet fett | 2.92 | 21.36 | gram |
Salt | 0.14 | 1.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.47 | Kr 91.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 926 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,89 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll potetene. Snitt som i skiver, men ikke helt igjennom. Potetene skal henge sammen i bunnen (hasselback-poteter). Sett i smurt form i ovnen på 200 C i ca 1 time.
Skjær ut brystfiletene og brun disse raskt på sterk varme. Ta opp av panna og la hvile i folie.
Når potetene har stått i ca 40 minutter, senkes varmen i ovnen til 150 C. Vent en stund og legg filetene i ovnen sammen med potetene de siste 10 minuttene.
Krydre formen lett med salt og pepper. I mellomtiden lager du saus:
Ha kremosten over i panna med stekesjyen fra rypebrystene. Osten bør helst ha romtemperatur før tilberedning. Bruk svak varme og la soten smelte. Tilsett fløte og kok opp. Anrett fileter og potet på tallerken og server med kokte gulrøtter og erter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12217)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.