Stekt rypebryst inneholder
195 Kalorier,
4 g Karbo,
16 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Stekt rypebryst har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt rypebryst er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 18 lesere
Lesere:
38146 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt rypebryst!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 195.38 | 1 217.61 | Kcal |
Protein | 15.62 | 97.34 | gram |
Karbohydrat | 3.78 | 23.56 | gram |
Kostfiber | 0.12 | 0.75 | gram |
Fett | 13.06 | 81.39 | gram |
Mettet fett | 7.00 | 43.62 | gram |
Salt | 0.26 | 1.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.30 | Kr 95.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 623 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 200 C. Skjær ut de to brystene. Brystene gnis inn med salt og pepper og brune raskt i panne. Sett dem inn i ovnen i ca 5-6 minutter, de skal ha rosa kjerne. Ta brystene ut og la dem hvile et par minutter før de skjæres i pene skiver.
Kok ut stekepannen med kremfløte. Rør inn usaltet smør til sausen er middels tykk. Smak til med rømme, salt, pepper og ripsgelé. Sil sausen.
Skogsopp eller sjampinjong i skiver stekes i smør.
Lag et speil av sausen på en middagstallerken. Anrett soppskivene i midten. På disse anrettes rypebrystet i skiver.
Kokte poteter og ripsgelé serveres til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12195)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift