Stekt rypebryst



Stekt rypebryst inneholder 195 Kalorier, 4 g Karbo, 16 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Stekt rypebryst har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stekt rypebryst er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 18 lesere
Lesere: 38146 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1stkrype
1dashsalt
1dashpepper
1dashsmør
70grsopp
0,5dlkremfløte
1,5sssmør, usaltet
0,5dlseterrømme
1ssripsgelé
1ssripsgelé




Næringsdeklarasjon for Stekt rypebryst!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier195.381 217.61Kcal
Protein15.6297.34gram
Karbohydrat3.7823.56gram
Kostfiber0.120.75gram
Fett13.0681.39gram
Mettet fett7.0043.62gram
Salt0.261.63gram
Pris på oppskriftenKr 15.30Kr 95.35Kroner
Hele oppskriften veier623 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo7,73 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Forvarm stekeovnen til 200 C. Skjær ut de to brystene. Brystene gnis inn med salt og pepper og brune raskt i panne. Sett dem inn i ovnen i ca 5-6 minutter, de skal ha rosa kjerne. Ta brystene ut og la dem hvile et par minutter før de skjæres i pene skiver.

Kok ut stekepannen med kremfløte. Rør inn usaltet smør til sausen er middels tykk. Smak til med rømme, salt, pepper og ripsgelé. Sil sausen.

Skogsopp eller sjampinjong i skiver stekes i smør.

Lag et speil av sausen på en middagstallerken. Anrett soppskivene i midten. På disse anrettes rypebrystet i skiver.

Kokte poteter og ripsgelé serveres til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12195)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 124,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.