Rosastekt rypebryst med soppsaus



Rosastekt rypebryst med soppsaus inneholder 145 Kalorier, 3 g Karbo, 17 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Rosastekt rypebryst med soppsaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rosastekt rypebryst med soppsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 6 lesere
Lesere: 18855 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
6stkryper
3sshvetemel
1dashsalt
hvit pepper
1dashsmør til bruning
3dlvilt- eller rypekraft
3dlkremfløte
200grskogsopp eller sjampinjong
3ssrips- eller rognebærgelé
3ssrips- eller rognebærgelé




Næringsdeklarasjon for Rosastekt rypebryst med soppsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier145.47793.78Kcal
Protein17.4795.33gram
Karbohydrat2.6214.30gram
Kostfiber0.291.58gram
Fett7.1739.12gram
Mettet fett3.0916.86gram
Salt0.221.21gram
Pris på oppskriftenKr 16.41Kr 89.54Kroner
Hele oppskriften veier3 274 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo7,2 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Brekk rypene i to, slik at bryst og lår skilles. Skjær forsiktig fra brystfiletene. Skroget og lårene tas vare på til kraft eller andre tilberedninger.

vend brystfiletene i en blanding av hvetemel, salt og hvit pepper.

Kutt soppen i skiver eller båter og brun den pent.

Etterstek brystfiletene i stekeovn på 120 C i 8-10 minutter.

Imens kokes fløte og rømme sammen med kraft til sausen tykner litt. Ønsker du en litt tykkere saus, kan den jevnes med litt maisenna utrørt i kaldt vann. Når sausen er passe tykk, tilsettes soppen, og det hele smakes til med salt, pepper og rips- eller rognebærgelé.

La brystfiletene hvile noen minutter før du deler dem på skrå med en skarp kniv.

Server med kokte mandelpoteter, soppsaus og grønnsaker. Rosenkål, broccoli eller forsiktig kokte rotgrønnsaker passer godt til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12215)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 124,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.