Rosastekt rypebryst med soppsaus inneholder
145 Kalorier,
3 g Karbo,
17 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Rosastekt rypebryst med soppsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rosastekt rypebryst med soppsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 6 lesere
Lesere:
18855 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rosastekt rypebryst med soppsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 145.47 | 793.78 | Kcal |
Protein | 17.47 | 95.33 | gram |
Karbohydrat | 2.62 | 14.30 | gram |
Kostfiber | 0.29 | 1.58 | gram |
Fett | 7.17 | 39.12 | gram |
Mettet fett | 3.09 | 16.86 | gram |
Salt | 0.22 | 1.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.41 | Kr 89.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 274 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brekk rypene i to, slik at bryst og lår skilles. Skjær forsiktig fra brystfiletene. Skroget og lårene tas vare på til kraft eller andre tilberedninger.
vend brystfiletene i en blanding av hvetemel, salt og hvit pepper.
Kutt soppen i skiver eller båter og brun den pent.
Etterstek brystfiletene i stekeovn på 120 C i 8-10 minutter.
Imens kokes fløte og rømme sammen med kraft til sausen tykner litt. Ønsker du en litt tykkere saus, kan den jevnes med litt maisenna utrørt i kaldt vann. Når sausen er passe tykk, tilsettes soppen, og det hele smakes til med salt, pepper og rips- eller rognebærgelé.
La brystfiletene hvile noen minutter før du deler dem på skrå med en skarp kniv.
Server med kokte mandelpoteter, soppsaus og grønnsaker. Rosenkål, broccoli eller forsiktig kokte rotgrønnsaker passer godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12215)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift