Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan inneholder
228 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 227.52 | 189.30 | Kcal |
Protein | 15.16 | 12.61 | gram |
Karbohydrat | 0.71 | 0.59 | gram |
Kostfiber | 0.48 | 0.40 | gram |
Fett | 18.12 | 15.08 | gram |
Mettet fett | 8.64 | 7.19 | gram |
Salt | 0.87 | 0.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.31 | Kr 13.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 499 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,24 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens salathodeet og håndplukk det på et fat. Bland olje og hvitvins eddik med salt og pepper og fordel det på salaten.
Varm andelårene i MICRO ovnen i 1 min. og fjern benet.
Fordel kjøttet ut over salaten og legg det skiveskårne parmasan ovenpå og server. Server med baguette.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22849)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-09-13
Oppdatert dato:2006-09-13
Lesere:
5448 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.