Fotograf:Rosemarie Pettersen Vi hadde en av disse boksene med confiterte andelår og bakte den med grønnsaker i ovnen. Disse er jo allerede kokt og legges bare på toppen etter hvert og blir varme med crispy skinn. Her hadde vi oppi 3 stk, men de store boksene har som regel 4-5 lår. De er ganske mektige og mange syns sikkert litt kvalmende.
I denne retten kan det brukes litt forskjellige grønnsaker alt etter hva du har, men samme fremgangsmåte.
Del opp alt av grønnsaker. Ha litt olje i formen og ha alt de andre i formen unntatt andelårene. Sprinkle med olje til slutt + krydder. Settes midt i ovnen på 225 grader i ca 15 minutter til de er så vidt møre. Tas ut og legg lårene på toppen. Dryss med litt ekstra urter og krydder. Inn i ovnen igjen og la stå 10 minutter til lårene er litt sprø og gjennomvarme. Da er og grønnsakene myke, men med litt tyggemotstand.
Server fra formen på bordet.
Pyntes med litt hakket vårløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34929)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2020-02-22
Oppdatert dato:2020-02-22