Sprøstekt andelår ´Confit´ på kremet vårløk inneholder
160 Kalorier,
11 g Karbo,
4 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Sprøstekt andelår ´Confit´ på kremet vårløk har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sprøstekt andelår ´Confit´ på kremet vårløk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sprøstekt andelår ´Confit´ på kremet vårløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 160.00 | 297.07 | Kcal |
Protein | 4.28 | 7.95 | gram |
Karbohydrat | 10.64 | 19.75 | gram |
Kostfiber | 3.90 | 7.24 | gram |
Fett | 10.28 | 19.09 | gram |
Mettet fett | 6.54 | 12.14 | gram |
Salt | 12.74 | 23.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.00 | Kr 11.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 114 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Salt lårene i minst 12 timer. Kokes møre i nøytral olje (eller andefett) i ca. 2 timer, til kjøttet slipper beinet.
OBS! Kortere tid for kylling!
Lårene sprøstekes i ovn før servering.
Vask og tørk vårløken. Kok kremfløten under omrøring til tykk konsistens. Skjær vårløk i tynne skiver, og fres dem med litt smør i en egen panne til de er møre. Bland vårløk og kremfløte til en stuing. Smak til.
Søtpotetene skjæres i terninger og bakes møre i ovnen med olivenolje og salt/pepper.
Rens bønnene og kok dem møre i lettsaltet vann. Surres litt i smør og smakes til før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 23233)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-05
Oppdatert dato:2007-01-05
Lesere:
13718 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift