Fotograf:
Matoppskrift.no
Stekt andebryst inneholder
78 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Stekt andebryst har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt andebryst er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
34402 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt andebryst!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 77.54 | 478.71 | Kcal |
Protein | 7.12 | 43.96 | gram |
Karbohydrat | 4.82 | 29.76 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 6.91 | gram |
Fett | 3.06 | 18.89 | gram |
Mettet fett | 0.98 | 6.05 | gram |
Salt | 0.23 | 1.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.43 | Kr 95.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 6 174 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,86 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm smør og olje i en jerngryte. Gni andestykkene med salt og pepper. Stek stykkene med skinnet ned i ca 6 minutter. Snu dem og stek dem i ytterligere 6 minutter.
Senk varmen. Legg lokk på gryten og stek i ytterligere 6 minutter.
Ta opp andestykkene og la dem stå tildekket til de skal brukes.
Tilsett buljongen og ca 400 g bjørnebær i stekesjyen. Kok sausen i ca 10 minutter og sil fra bjørnebærene. Jevn sausen med litt maisenna utrørt i litt kaldt vann.
Kok potetene med skall og skrell dem når de er ferdigkokt. Kok broccolibukettene i ca 1 minutt. Skjær bunnen av salathodet og plukk av bladene.
Skjær andestykkene i skiver og porsjonsanrett dem på tallerkenene med broccolibuketter, salatblader, bjørnebærsaus og friske bjørnebær. Server potetene til.
PS: Bildet vises generelt stekt andebryst. Her er det servert på en seng av grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7977)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift