Fotograf:
Melk.no
En gourmetmiddag med garantert suksess! Lag middag for venner uten å slite deg ut. Oppskriften inneholder
78 Kalorier,
9 g Karbo,
2 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 5 lesere
Lesere:
18580 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.38 | 533.31 | Kcal |
Protein | 2.47 | 16.81 | gram |
Karbohydrat | 9.19 | 62.53 | gram |
Kostfiber | 1.56 | 10.61 | gram |
Fett | 3.18 | 21.64 | gram |
Mettet fett | 1.85 | 12.59 | gram |
Salt | 0.45 | 3.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.39 | Kr 36.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 722 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun andebrystet på begge sider, la det hvile i 10-15 minutter før du steker det ferdig ca 6 minutter til på hver side.
Søtpotetmos
Skrell søtpoteter og mandelpoteter og kok de møre, sammen med vaniljestang som du skjærer på langs og lar koke sammen med potetene. Når de har blitt møre, moser du de sammen med et mosejern eller en stavmikser. Tilsett smør salt og pepper.
Rødløkskompott
La sukkeret smelte i panne, ha i smøret og balsamicoedikken, før du har i rødløk og neper. La dette surre litt i pannen, 5-10 minutter.
Svisj lett blomkål og sopp sammen. Legg opp på tallerken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 24975)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-09
Oppdatert dato:2013-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift