Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott



Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott oppskrift.
Fotograf: Melk.no
En gourmetmiddag med garantert suksess! Lag middag for venner uten å slite deg ut.

Oppskriften inneholder 78 Kalorier, 9 g Karbo, 2 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 5 lesere
Lesere: 18580 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
150grandebryst pr.person

Søtpotetmos

2stksøtpoteter
15stkmandelpotet
1stkvaniljestang
4sssmør
1tssalt
0,5tspepper

Rødløkskompott

2stknepe
1stkrødløk
2sssmør
0,5dlbalsamicoeddik
0,5tssalt

Garnityr

1stkblomkål
200grskogsopp

Ekstra til rødløkskompott

3sssukker




Næringsdeklarasjon for Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier78.38533.31Kcal
Protein2.4716.81gram
Karbohydrat9.1962.53gram
Kostfiber1.5610.61gram
Fett3.1821.64gram
Mettet fett1.8512.59gram
Salt0.453.08gram
Pris på oppskriftenKr 5.39Kr 36.67Kroner
Hele oppskriften veier2 722 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo46,89 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Brun andebrystet på begge sider, la det hvile i 10-15 minutter før du steker det ferdig ca 6 minutter til på hver side.

Søtpotetmos
Skrell søtpoteter og mandelpoteter og kok de møre, sammen med vaniljestang som du skjærer på langs og lar koke sammen med potetene. Når de har blitt møre, moser du de sammen med et mosejern eller en stavmikser. Tilsett smør salt og pepper.

Rødløkskompott
La sukkeret smelte i panne, ha i smøret og balsamicoedikken, før du har i rødløk og neper. La dette surre litt i pannen, 5-10 minutter.

Svisj lett blomkål og sopp sammen. Legg opp på tallerken.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 24975)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-09
Oppdatert dato:2013-05-09


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også And i appelsinsaus.And i appelsinsaus.
Denne retten har 256,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.
Denne retten har 78,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt andebryst.Stekt andebryst.
Denne retten har 77,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.