Andegryte med urtepoteter inneholder
63 Kalorier,
9 g Karbo,
2 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Andegryte med urtepoteter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Andegryte med urtepoteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9393 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Andegryte med urtepoteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 63.36 | 173.27 | Kcal |
Protein | 1.61 | 4.40 | gram |
Karbohydrat | 8.53 | 23.33 | gram |
Kostfiber | 1.44 | 3.94 | gram |
Fett | 0.86 | 2.35 | gram |
Mettet fett | 0.14 | 0.38 | gram |
Alkohol | 1.74 % | | | |
Salt | 0.27 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.16 | Kr 14.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 641 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 180 C. Strø en blanding av mel og salt og pepper på kjøttet. Varm olivenoljen i en stor stekepanne (med lokk som tåler et opphold i stekeovnen), og stek andelårene til de er pent brune over det hele. Legg dem over på et fat.
Ha løk, hvitløk og rosmarin i pannen og stek videre i ca 5 minutter under stadig omrøring til det er pent brunet. Sil av eventuelt overflødig fett.
Legg andelårene tilbake i pannen, hell på vin og la det boble friskt i 5 minutter. Tilsett buljong og poteter.
Legg lokk på pannen pg la den stå i stekeovnen i 1,5 time.
Sett pannen på en varm plate på komfyren. Tilsett erter og ripsgelé og kok videre i 5 minutter, rør av og til, til geleen har smeltet. Smak til med salt og pepper og rør inn hakket mynte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7987)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.