Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus inneholder
174 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3785 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 174.17 | 686.23 | Kcal |
Protein | 11.02 | 43.42 | gram |
Karbohydrat | 1.60 | 6.30 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 2.36 | gram |
Fett | 13.61 | 53.62 | gram |
Mettet fett | 7.91 | 31.17 | gram |
Salt | 0.76 | 3.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.91 | Kr 31.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 788 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær brystfiletene fri fra skrogene. Kok opp 1/2 liter vann med 2 ts salt. Kok brystfiletene i et minutt. Avkjøl.
Rens grønnkålbladene for den groveste delen av stilken og kok også disse et minutt. Skjær til bladene slik at de er passe store til å pakke inn en brystfilet i hvert blad.
Gni brystfiletene inn med salt og hvit pepper og stryk dem med et tynt smørlag før du pakker dem inn. Legg de fire pakkene i en passe stor kjele. Pass på å få skjøten på grønnkålen ned, slik at den ikke sprekker opp under den videre tilberedningen.
Tøm over vann og tilsett 1 ss presset sitron og grønnsaksbuljong. Vannet skal rekke halvveis over pakkene. Legg over et stykke smørpapir som er tilpasset diameteren på kjelen. Legg over lokk og damp pannene i 6 minutter. Ta de innpakkede brystfiletene ut og hold dem varme.
Smelt smøret til sausen i en kjele og rør inn hvetemelet til en jevning. Spe med kraft og fløte. Kok sausen i 5 minutter før du rører inn osten. Tilsett til slutt rikelig med frisk basilikum.
Kok båndspaghetti som anvist på pakken.
Del hver av de innpakkede brystfiletene i to på skrå. Bland båndspaghetti og saus til en fin stuing. Fordel på to tallerkener og anrett pakkene med jerpebryst på toppen.
Pynt med frisk basilikum og tomat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8105)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.