Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Stekt jerpe oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Stekt jerpe



Stekt jerpe inneholder 158 Kalorier, 7 g Karbo, 13 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Stekt jerpe har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stekt jerpe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1stkjerpe
1stkspekkskive
1dashsalt
1dashpepper
1dashsmør
2dlmelk
2sshvetemel
1dlseterrømme
1ssripsgelé
1ssripsgelé




Næringsdeklarasjon for Stekt jerpe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier158.04518.53Kcal
Protein12.6241.41gram
Karbohydrat6.6821.92gram
Kostfiber0.100.33gram
Fett8.9629.40gram
Mettet fett4.6515.26gram
Salt0.260.86gram
Pris på oppskriftenKr 8.07Kr 26.48Kroner
Hele oppskriften veier656 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ribb jerpen forsiktig, slik at skinnet blir helt. Trykk spekkskiven under skinnet, slik at brystet blir helt dekket. Bind opp jerpen, og gni den inn med salt og pepper.

Forvarm stekeovnen til 150 C. Brun jerpen forsiktig på alle sider i smør til den er gyllen brun.

Kok opp melk i en kjele som er litt større enn jerpen. Legg jerpen i kjelen og legg lokk på. Sett kjelen i ovnen til brystet gir etter for et lett fingertrykk, ca 15 minutter.

Ta opp jerpen, del den i to på langs og fjern benene i bryst og hofte.

Jevn sausen med hvetemel utrørt i litt vann og smak til med rømme, salt, pepper og ripsgelé. Sil sausen.

Anrett jerpen i sausen. Server kokte grønnsaker, kokte poteter og ripsgelé til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8077)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 5229 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.