Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker



Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker inneholder 114 Kalorier, 3 g Karbo, 8 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker har beregnet å ha følgende allergener Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkrypebryst
2stk filetjerpebryst
1dashsmør til bruning
1dashsalt
1dashpepper
2dlvilt- eller fuglekraft
0,5sstyttebær, rørte
0,5ssmaizena

Safrangrønnsaker:

100grgulrøtter
100grhvite røtter (selleri og persillerot)
1stkpurre
100grkålrot
2stksjalottløk
0,5sssmør
2dlfløte
Ca 0,33grsafran (fåes på apoteket)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier113.81429.27Kcal
Protein8.1430.70gram
Karbohydrat2.629.88gram
Kostfiber1.053.96gram
Fett7.6328.78gram
Mettet fett4.3016.22gram
Salt0.311.16gram
Pris på oppskriftenKr 15.71Kr 59.26Kroner
Hele oppskriften veier1 509 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær brystfiletene fra skrogene på ryper og jerper. Brun dem pent på begge sider i en gryte. Krydre med salt og pepper. Tøm over kraft. Sett over lokk og la brystfiletene trekke forsiktig i 8 minutter. Ta dem ut og hold dem varme. Tilsett tyttebær til kraften, og jevn det så vidt med litt maisenna utrørt i kaldt vann.

Rens og kutt grønnsakene i pene, små terninger. Vask purren og del den i strimler. Forvell purre og grønnsaker i 2 minutter.

Rens og finhakk sjalottløken og fres den i smør. Tilsett fløte og kok til det begynner å tykne.

Tilsett deretter de forvellede grønnsakene og safranen. Kok til en passe tykk stuing.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8106)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 3978 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 124,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.